Su Molini Pizzuti „Gnocchi“ mišiniu bulvinius kukulius paruošite vos per 10 minučių! Gnocchi mišinys pagamintas iš aukščiausios kokybės itališkų 00 tipo miltų, bulvių dribsnių, krakmolo, druskos. Jums tereikės užkaisti vandenį!
Molini Pizzuti Gnocchi su pomidorų padažu
:
300 g. „Gnocchi“mišinio
300 ml. vandens
Žiupsnelio druskos
Užvirkite vandenį ir juo užplikykite „Gnocchi“ mišinį. Maišykite mediniu šaukštu, kol tešla taps vientisa ir atvės. Tuomet išimkite tešlą ant stalo ir minkykite rankomis, kol gausite vientisą konsistenciją. Palikite pailsėti 10 min.
Keptuvėje pakepinkite svogūną, konservuotus pomidorus, ant mažos ugnies toliau kaitinkite padažą, kol šis tirštės, kol pasiruošite gnocchi.
Padalinkite tešlą į 4 lygias dalis, iš jų formuokite pailgas tūbeles ir supjaustykite nedideliais, piršto storio gabalėliais.
Papildomai galima formuoti griovelius šakutės pagalba, taip gnocchi prisigers daugiau padažo.
Puode užvirkite didelį kiekį vandens ir 2-3 minutes apvirkite gnocchi. Tuomet juos suberkite į padažą.
Patiekite su tarkuotu sūriu.
Su Molini Pizzuti „Gnocchi“ mišiniu bulvinius kukulius paruošite vos per 10 minučių! Gnocchi mišinys pagamintas iš aukščiausios kokybės itališkų 00 tipo miltų, bulvių dribsnių, krakmolo, druskos. Jums tereikės užkaisti vandenį!
Molini Pizzuti Gnocchi su pomidorų padažu
:
300 g. „Gnocchi“mišinio
300 ml. vandens
Žiupsnelio druskos
Užvirkite vandenį ir juo užplikykite „Gnocchi“ mišinį. Maišykite mediniu šaukštu, kol tešla taps vientisa ir atvės. Tuomet išimkite tešlą ant stalo ir minkykite rankomis, kol gausite vientisą konsistenciją. Palikite pailsėti 10 min.
Keptuvėje pakepinkite svogūną, konservuotus pomidorus, ant mažos ugnies toliau kaitinkite padažą, kol šis tirštės, kol pasiruošite gnocchi.
Padalinkite tešlą į 4 lygias dalis, iš jų formuokite pailgas tūbeles ir supjaustykite nedideliais, piršto storio gabalėliais.
Papildomai galima formuoti griovelius šakutės pagalba, taip gnocchi prisigers daugiau padažo.
Puode užvirkite didelį kiekį vandens ir 2-3 minutes apvirkite gnocchi. Tuomet juos suberkite į padažą.
Patiekite su tarkuotu sūriu.
3,00 €
Liko 81
3,00 €
Liko 81
Forneza misija – perkelti autentišką neapolietiškos picos patirtį į Jūsų namus, sodybas, terasas. Siekiame, kad kiekvienas rastų sau tinkamiausią picos krosnį ir visus reikalingus aksesuarus vienoje vietoje. O taip pat esame pasiruošę savo patarimais, receptais ir idėjomis kiekvieną lydėti tol, kol galės drąsiai ištarti – I Am The Pizza Chef Now.
Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Sutikimo nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas ir funkcijas.