Costa D’Amalfi miltai picai – vidutinio ir ilgo brandinimo tešlai. Miltų rūšis: kvietiniai miltai, tipas „0“
Costa D’Amalfi – tai kvietiniai miltai, sukurti bendradarbiaujant su žinomais Neapolio picų meistrais. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą.
Tešlą reikia brandinti nuo 24 iki 48 valandų, maždaug 25 °C temperatūroje. Brandinimo pikas pasiekiamas po 36 valandų.
Kilmė: 100 % itališki miltai
Gamintojas: Molini Pizzuti
Kiekis: 5 kg
Idėjų ką gaminti rasite mūsų receptų skiltyje.
Costa D’Amalfi miltai picai – vidutinio ir ilgo brandinimo tešlai. Miltų rūšis: kvietiniai miltai, tipas „0“
Costa D’Amalfi – tai kvietiniai miltai, sukurti bendradarbiaujant su žinomais Neapolio picų meistrais. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą.
Tešlą reikia brandinti nuo 24 iki 48 valandų, maždaug 25 °C temperatūroje. Brandinimo pikas pasiekiamas po 36 valandų.
Kilmė: 100 % itališki miltai
Gamintojas: Molini Pizzuti
Kiekis: 5 kg
Idėjų ką gaminti rasite mūsų receptų skiltyje.
15,00 € Original price was: 15,00 €.10,50 €Current price is: 10,50 €.
15,00 € Original price was: 15,00 €.10,50 €Current price is: 10,50 €.
Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Sutikimo nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas ir funkcijas.