Miltai picoms Costa d’Amalfi Molini Pizzuti 5 kg

Vidutinio/ilgo brandinimo picos tešlai skirti miltai. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą. Tešla turi kilti nuo 8 iki 48 valandų maždaug 25 ° C. Brandinimo pikas pasiekiamas po 24 valandų.

Vidutinio/ilgo brandinimo picos tešlai skirti miltai. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą. Tešla turi kilti nuo 8 iki 48 valandų maždaug 25 ° C. Brandinimo pikas pasiekiamas po 24 valandų.

14,99 

14,99