Vidutinio/ilgo brandinimo picos tešlai skirti miltai. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą. Tešla turi kilti nuo 8 iki 48 valandų maždaug 25 ° C. Brandinimo pikas pasiekiamas po 24 valandų.
Vidutinio/ilgo brandinimo picos tešlai skirti miltai. Šie miltai puikiai tinka gaminti Neapolietišką picą. Iškepusi pica įgauna ypatingą aukso spalvą, ryškų leopardinį raštą bei tobulą purumą. Tešla turi kilti nuo 8 iki 48 valandų maždaug 25 ° C. Brandinimo pikas pasiekiamas po 24 valandų.
14,99 €
14,99 €
Forneza misija – perkelti autentišką neapolietiškos picos patirtį į Jūsų namus, sodybas, terasas. Siekiame, kad kiekvienas rastų sau tinkamiausią picos krosnį ir visus reikalingus aksesuarus vienoje vietoje. O taip pat esame pasiruošę savo patarimais, receptais ir idėjomis kiekvieną lydėti tol, kol galės drąsiai ištarti – I Am The Pizza Chef Now.
Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Sutikimo nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas ir funkcijas.